Sista chansen 2019

Säsongens sista tävling på Stenrike Raceway är nu avslutad. Tävlingen lockade omkring 50 startande, och det resulterade i klasser för juniorer, damer och seniorer. Veteranerna blev lite för få, och fick därmed tampas med seniorerna.

Det blev en fin tävlingsdag, om än lite blåsig. Men alla tävlingsdagar där regnet håller sig borta är generellt sett bra tävlingsdagar – så även denna. Många tuffa heat blev det, men trots det bara ett fåtal flaggor, två observationsflaggor och två svarta flaggor – på hela dagen! Det är väl inte fy skam? Utöver detta hade vi någon rullning en skaplig dikeskörning (eller ska vi kalla det skogskörning då bilen hamnade ner mot skogskanten?) men alla verkade ändå må gott vid dagens slut.

När kvalomgångarna var avklarade så stod det klart att vi hade sex finalomgångar att vänta. C-B- och A-final för seniorerna, B- och A-final för juniorerna och en A-final för damerna.

Vi önskar stort grattis till dagens A-finalsegrare;
Junior: Robin Billström, Kramfor MSK
Dam: Jenneli Hellström, Hede MK
Senior: Alexander Jernberg, SMK Helsinge

För fullständiga resultat, klicka in på menyn Tävling och vidare till resultat, eller gör det enkelt och klicka HÄR.

Vi i Timrå MK vill tacka alla funktionärer, besökare och tävlande för att ni varit med oss denna tävlingsdag. Vi hoppas att vi ses igen till våren när vi kör vår traditionsenliga vårtävling!